Facem lucruri care te inspira sa calatoresti, sa inveti si sa explorezi!

Mai mult de atat, punem pret pe amintirile tale.

De la prima taietura, pana la ultima misacare a pensulei, ne bucuram de acest proces continuu.

Hartile noastre mondiale din lemn nu sunt doar simple obisecte de decor pentru perete, ci  reprezinta o calatorie importanta si unica ,pe care o parcurge fiecare dintre noi, oricat ar fi de mari sau de mici. 

Fondatorul nostru Igor Fostenko a parcurs un drum lung, de la un adolescent fara adapost la un proprietar de afaceri de succes, un sot si un tata iubitor pentru toti cei patru copii ai sai. Povestea familiei este o marturie a ceea ce poate face din cineva cu determinare, vointa si credinta. Enjoy The Wood este exact asta – o poveste unica.

Cream produse de inalta calitate care decoreaza casele, birourile si vietile voastre. Din 2014 am trimis hartile noastre din lemn catre peste 100 000 de clienti din intreaga lume si speram sa devi unul dintre ei.

Spune-ti propria poveste cu Enjoy The Wood!

Intrebari frecvente FAQ

Care este diferenta intre Hartile 2D si 3D de la Enjoy The Wood?

Harta 3D: straturi diferite, 6 si 15 mm grosime (0.23’’ – 0.47’’); Harta 2D: un strat (5 – 6 mm grosime (0.2’’ – 0.24’’)

Care este diferenta intre Hartile din lemn si Hartile colorate din lemn?

Hartile din lemn sunt vopsite cu vopsea din lemn maro bej si toate mariginile si numele tarilor sunt gravate pe suprafata. Hartile colorate sunt vopsite cu culori mai stralucitoare (verificati toate desenele disponibile!). Se inscriptioneaza toate denumirile geografice, imaginile (pentru Hartile copiilor) rauri si lacuri.

Ce tari si insule include harta?

Harta include aproape toate tarile si insulele, cu exceptia celor super mici. Ca sa vezi lista intreaga te rog click aici. Te rugam sa fii atent, aceasta Harta nu este una geografica, ci este o piesa decorativa si sunt posibile abateri de la dimensiunile geografice ale unei harti reale. 

Cum as putea achiziona steagurile si avioanele cu Push-Pins? Sunt si acestea incluse?

Nu, nu sunt incluse. Dar poti sa le achizitionezi in aceeasi comanda cu Harta. Click aici.

Hartile au inclusa si o garantie?

Absolut! Avem un certificat legal si toate documentele pentru Hartile noastre din lemn. Oferim garantie pe viata pentru toate Hartile, documentul este inclus in cutie.

Instalare/Dezinstalare/Ingrijirea Hartii

Cum atasez Harta pe perete?

Majoritatea hartilor noastre vin cu banda speciala pe doua fete, suficient de puternica pentru a tine piesele Hartii pe perete (dar nu se lipesc de tapet!).

Se poate demonta Harta? Este posibil sa o dai jos de pe perete si sa o reasamblezi fara sa o strici?

Daca doriti sa o scoateti de pe perete ( sper ca nu este pentru ca nu va mai place) – veti avea nevoie de un uscator de par. Directionati fluxul de aer intre o piesa de pe harta si perete, asteptati putin si indepartati-le unul cate unul. Pentru a reinstala harta, va trebuie sa cumperi mai multa banda adeziva, cea veche nu va functiona. Faceti click aici pentru a vedea cum sa face. 

https://www.youtube.com/watch?v=B6UKXXtSnME&ab_channel=EnjoyTheWood

De unde stiu cum sa ingrijesc Harta corect?

Nu exista reguli speciale. Cu toate acestea, exista cateva recomandari: va rugam sa evitati amplsarea hartii in zone umede sau in lumina directa a soarelui, impreuna cu aplicarea substantelor abrazive pe suprafata acesteia.

Expediere/Personalizare/Altele

Expediati si in afara tarii ?

Nu, doar pe teritoriul Romaniei.

Se poate face o Harta personalizata?

Nu avem inca aceasta optiune, poate pe viitor. 

Suport

Am primit comanda, dar piesele de la Harta sunt lipsa/deteriorate

Va rugam sa ne contactati la adresa de email  office@enjoythewood.ro. Vom face tot posibililul pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp posibil.

Vreau sa urmaresc comanda mea

Te ugam frumos sa ne contactazi la adresa de email office@enjoythewood.ro sau la numarul de telefon 0771583616 pentru detalii despre comenzi. 

Vreau sa returnez/schimb comanda

Te rugam sa ne contacezi pe adresa de email si sa ne comunici care este motivul returului office@enjoythewood.ro. Suntem aici ca sa va ajutam!